Navigatie overslaan

IT beveiliging

Cybercriminaliteit neemt steeds grotere vormen aan. Er is steeds meer malafide software en er worden steeds meer phishingmails verstuurd. De kans dat uw bedrijf het slachtoffer is van cybercrime wordt daarmee een stuk groter. Daarom is het van groot belang dat u alle mogelijke maatregelen treft om uw bedrijfsgegevens goed te beveiligen. Beveiligingsmaatregelen zijn bovendien nodig om aan de steeds strengere eisen die de overheid aan gegevensbescherming stelt, te voldoen.

Veel bedrijven zijn niet goed voorbereid op inbraken in hun systemen, ondanks dat ze weten dat een beveiligingslek naast kosten ook flinke reputatie- en imagoschade kan opleveren. Nog los van alle juridische nasleep en bijbehorende kosten. Het ontbreekt veel ondernemers vaak aan tijd, middelen en kennis om te investeren in informatiebeveiliging. Stepco helpt u om uw IT-omgeving veilig en betrouwbaar te maken.

Op het gebied van IT beveiliging werkt Stepco samen met zusterbedrijf TWINSEC. TWINSEC gevestigd in Köln (DE) is een adviesbureau dat uitsluitend actief is op het gebied van IT-beveiliging. Samen met Stepco bieden zij winstgevende, klantgerichte oplossingen voor bedrijven in alle sectoren.

Optimale beveiliging van uw bedrijfsgegevens
Met onze IT security diensten bieden wij u complete, betrouwbare oplossingen om uw data en IT-infrastructuur te reguleren en te beveiligen.

Gemak en controle
Onze security oplossingen  leveren u  het gemak en de controle om uw systeem up-to-date te houden en uw systeem bestand te houden tegen de bedreigingen van binnen en buiten. U beschikt met Stepco in samenwerking met TWINSEC over een IT partner die u kostenefficiënt begeleidt in uw dagelijkse security operatie.

Modulair opgebouwd
Onze IT security diensten zijn modulair opgebouwd. Dit biedt u de mogelijkheid om het veiligheidspakket af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Onze consultants adviseren u graag over de mogelijkheden en houden u proactief op de hoogte van de meest recente ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen.

Stepco levert de volgende IT security diensten:

Beveiliging

Voordelen

  • Advies en implementatie door IT security specialisten
  • Optimale beveiliging van uw bedrijfsgegevens
  • Modulaire opbouw
  • Statistieken en rapporten voor audit mogelijkheden
Uw IT-netwerk maximaal beveiligen?
Bel 0475 - 567 567 Mail info@stepco.nl