Navigatie overslaan

Detachering en werving

Een groot IT-project of een zieke medewerker: soms heeft uw IT-afdeling behoefte aan extra versterking van een IT-professional. Of u nu tijdelijk of structureel ondersteuning nodig heeft, met onze detacheringsmogelijkheden zorgen we voor de juiste IT-specialist voor uw vacature.

Als IT-dienstverlener kent Stepco de werkzaamheden op een IT-afdeling als geen ander. We weten dan ook precies aan welke eisen een goede IT-professional moet voldoen. Maar de juiste kennis en ervaring alleen is niet voldoende. Het is minstens zo belangrijk dat de IT-specialist binnen uw team past. Alleen dan kan hij uw IT-afdeling optimaal ondersteunen. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, zodat we uw organisatie goed kennen en we de ideale kandidaat voor uw team kunnen vinden.

Voor elke situatie een oplossing

Stepco biedt verschillende detacheringsvormen.  Er is dus altijd een oplossing die bij uw situatie en wensen aansluit.

Detachering

Maximale flexibiliteit, gegarandeerde continuïteit. Daarvan bent u verzekerd als u kiest voor detachering via Stepco. Detachering is een ideale oplossing als u voor een relatief korte periode ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld voor een project, ter vervanging van ziekte of tijdens een piekperiode. Een van onze IT-professionals -in dienst van Stepco- werkt dan op basis van een vast uurtarief bij uw organisatie. En als onze gedetacheerde medewerker met vakantie gaat, dan zorgen we natuurlijk voor vervanging. Zo heeft u de zekerheid dat de continuïteit van uw IT-afdeling is gewaarborgd.

 

 

Werving & Selectie 

U wilt ter ondersteuning van uw IT-afdeling een IT-professional in dienst nemen, maar u heeft geen tijd voor een uitgebreide selectieprocedure. Dan biedt werving & selectie uitkomst. Dit betekent dat we uit ons uitgebreide netwerk van beschikbare en gekwalificeerde IT-professionals een geschikte kandidaat voor u selecteren. Als ook u ervan overtuigd bent dat deze kandidaat de juiste persoon voor uw organisatie is, biedt u hem rechtstreeks een dienstverband aan.

Deta-Vast

Deta-vast is een combinatie van detachering en werving & selectie. Deze detacheringsvorm is bijzonder geschikt als aanloop naar een vast dienstverband. U betaalt slechts een vast uurtarief voor een van onze IT-professionals totdat u de medewerker in vaste dienst neemt. Zo profiteert u van een verlengde proefperiode zónder de administratieve belasting voor uw organisatie. Uw organisatie blijft maximaal flexibel, want Stepco draagt de verantwoordelijkheden van werkgeverschap.

Welk IT-vraagstuk u ook heeft, met Stepco DetaIT kunt u rekenen op gedreven IT-professionals, die zich snel aan hun nieuwe werksituatie aanpassen. En welke detacheringsvorm u ook kiest, de voordelen van Stepco DetaIT zijn duidelijk.

Voordelen Detachering en Werving & Selectie

 • Continuïteit zónder vaste loonlasten
  Met Stepco DetaIT is de continuïteit van uw IT-team gewaarborgd, zónder vaste loonlasten. Met ons uitgebreide in- en externe netwerk aan ervaren IT-ers, kunnen we snel op uw vraag inspelen. Zo heeft u nooit een tekort aan IT-medewerkers.
 • Tijdbesparing
  De voorselectie en administratie nemen we u volledig uit handen. U hoeft de IT-professional alleen uitvoerend te begeleiden. U kunt zich dus volledig op uw eigen werkzaamheden concentreren.
 • Flexibiliteit
  Tijdelijke ondersteuning, een groot project of alleen werving en selectie. Met Stepco DetaIT kiest u voor flexibiliteit. U heeft snel de beschikking over een IT-professional zonder vaste kosten. U betaalt alleen voor de contractueel afgenomen uren.
 • Kwaliteit
  Onze professionals zijn hoogopgeleide, gecertificeerde IT-ers van minimaal hbo-niveau. Zij hebben de kennis, ervaring en gedrevenheid om snel resultaat voor uw organisatie te boeken. En door training en opleiding zorgen we dat de kennis van onze medewerkers op peil blijft.
Behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Of meer info over onze detacheringsmogelijkheden?
Bel 0475 - 567 567 Mail info@stepco.nl