Navigatie overslaan

Cloud: Werken in de cloud waar en wanneer u wilt

U wilt kunnen werken wanneer en waar u maar wilt? U wilt de zekerheid dat de IT-omgeving veilig en betrouwbaar is? U wilt van uw onverwachte IT-kosten af? En u wilt geen tijd meer kwijt zijn aan de beveiliging, stroomvoorziening of lijnverbindingen van uw IT-infrastructuur? Dat kan met onze private cloud oplossing: Stepco EasyIT.

Met Stepco EasyIT bent u tegen een vast tarief per maand voorzien van werkplekken, een IT-infrastructuur inclusief diensten, de verbindingen en van actuele hard- en software. Stepco is voor EasyIT ISAE 3402 type II gecertificeerd.

Private cloud

Omdat elke situatie en elk bedrijf om een andere oplossing vraagt, biedt onze cloud dienst geen standaardoplossingen, maar klantgericht maatwerk met een blik op een eventuele toekomstige groei van uw IT-infrastructuur.

We kunnen uw werkplekken in een mum van tijd uitbreiden. Doordat u gebruikmaakt van ons datacenter, heeft u nooit meer omkijken naar beveiliging, stroomvoorziening en lijnverbindingen van uw IT-infrastructuur. Wel zo prettig!

Cloud

Voordelen van werken in de Stepco cloud

  • werken waar en wanneer u wilt
  • een veilige, betrouwbare cloud omgeving
  • onverwachte IT-kosten zijn verleden tijd
  • hoge beschikbaarheid
  • al uw IT-zorgen uit handen
  • eenvoudig uit te breiden
  • u kunt zich focussen op uw eigen processen
Een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden?
Bel 0475 - 567 567 Mail info@stepco.nl
Hoge beschikbaarheid, minimale investering

Stepco EasyIT biedt u de hoogste beschikbaarheid tegen een minimale investering. Omdat de tarieven van tevoren weet, kunt u ze eenvoudig budgetteren. De vaste tarieven per werkplek wegen niet op tegen de tijd, het geld en de energie die u in uw IT-infrastructuur zou moeten steken. Kortom: met Stepco EasyIT bent u  verzekerd van een professionele IT-omgeving tegen gecontroleerd lage kosten. De uitgangspunten van een kwalitatieve cloud omgeving.

Wat klanten zeggen over de cloud van Stepco:

Limburgse Werkgevers Vereniging
Scelta Mushrooms
Golfbaan de Herkenbosche