Navigatie overslaan

Penetratietest

Cybercriminaliteit neemt de komende jaren fors toe door toenemende digitalisering. De kans dat ook uw organisatie wordt aangevallen om aan belangrijke informatie of geld te komen wordt steeds groter. Het kan enorme financiële risico’s met zich meebrengen wanneer gevoelige gegevens op straat komen te liggen. Om nog maar niet te spreken over de imagoschade die uw organisatie oploopt wanneer u beveiligingsproblemen blijkt te hebben.

Het is daarom belangrijk dat u regelmatig checkt of uw ICT-infrastructuur nog veilig is. Hard- en software worden steeds complexer en zijn overal aanwezig. En we weten allemaal: niets is vrij van kwetsbaarheden. Weet u hoe het gesteld is met de beveiliging van uw systemen? Functioneren huidige beveiligingsmechanismen voldoende, worden inbraakpogingen van hackers door uw organisatie opgemerkt en wat is uw reactie daarop. Met een penetratietest (ook wel pentest genoemd) van Stepco krijgt u inzicht in de kwetsbaarheid van uw infrastructuur, met als doel uw huidige beveiligingsniveau in kaart te brengen en te verbeteren.

Penetratietest
Op basis van uw doelstellingen onderzoekt ons penetratietestteam uw systemen. Onze experts proberen, met uw toestemming en op legale wijze, om de beveiliging van uw systemen te omzeilen, in te breken of te doorbreken.

Resultaat

U ontvangt een rapport waarin de effectiviteit van uw (beveiligings-)systemen en mogelijke verbeterpunten staan beschreven. Verder ontvangt u praktische aanbevelingen voor maatregelen die u kunt treffen om de risico’s voor uw bedrijf te beperken.

Deze penetratietest wordt uitgevoerd in samenwerking met ons zusterbedrijf TWINSEC.

Beveiliging

U ontvangt:

  • Een rapport met uitgebreide resultaten;
  • Realtime inzicht in de geïdentificeerde kwetsbaarheden en veiligheidsovertredingen;
  • Inzicht in en minimalisatie van het uw daadwerkelijke aanvalsoppervlak;
  • Aanbevelingen voor tegenmaatregelen die u kunt nemen.
Wilt u meer informatie over een penetratietest?
Bel 0475 - 567 567 Mail info@stepco.nl