Navigatie overslaan

Levelfour

Levelfour Networks initieert, realiseert en exploiteert glasvezelnetwerken op Nederlandse bedrijventerreinen. Van het initiatief tot en met de aanleg en exploitatie van glasvezelnetwerken.

Levelfour Networks is ontstaan uit de samenwerking tussen een ondernemers en ondernemingen met verschillende ervaringen en achtergronden. Achtergronden in de telecommunicatie, telecommunicatiediensten, infra en financieel die van groot belang zijn in de realisatieketen van glasvezelnetwerken.

Levelfour speelt in op de exponentieel toenemende vraag aan bandbreedte nu en in de komende jaren. Deze ontwikkeling wordt door meerdere gerespecteerde bronnen en onderzoeken onderschreven. De vraag naar bandbreedte zal zodanig groeien de komende jaren dat hier ten aanzien van de vaste infrastructuur vooral door glasvezel goede wijze invulling aan kan worden gegeven. Traditionele infrastructuur kan uiteindelijk niet tippen aan de mogelijkheden die glasvezel biedt.

Het is de doelstelling van Levelfour om in de komende jaren bedrijventerreinen die dit nog niet hebben gerealiseerd te voorzien van een glasvezelnetwerk en deze netwerken vervolgens rendabel te exploiteren. Op deze manier wordt een belangrijke faciliteit beschikbaar voor een groep bedrijven die kan worden gezien als een belangrijke back-bone van de Nederlandse economie.