Wij zijn Stepco


Stepco maakt deel uit van de Stepco Group, welke bestaat uit de dochterondernemingen Stepco en het Duitse Twinsec. De onderneming levert diensten op gebied van Cyber Security, Cloud en Workplace management en focust op MKB+ klanten in de Euregio (Nederland, Duitsland en België). Met de acquisitie van het Duitse Twinsec in 2017 is geïnvesteerd in hoogwaardige kennis op gebied van Cyber Security en is de strategie om hier op sterk in te zetten verwezenlijkt. Stepco is ISO 9001, ISO 27001 en ISAE 3402 typ II gecertificeerd.

De kern van de dienstverlening bestaat uit meerjarige service contracten. De goede en betrouwbare dienstverlening in combinatie met de meerjarige contracten heeft geresulteerd in een loyaal klantenbestand, de gehele top 15 klanten is reeds meer dan 3 jaar klant. De omzet uit de diensten Cloud en Workplace management wordt reeds voor 65% gerealiseerd middels meerjarige contracten. De Security markt is aan het transformeren van Projecten naar contract omzet. De Stepco groep loopt voorop in deze transitie naar Managed Security services.

Onze kernwaarden

Stepco bestaat al ruim 25 jaar en heeft in die tijd drie kernwaarden ontwikkeld
die centraal staan bij alles wat we doen.

Klantgericht
Wij staan steeds klaar voor onze klanten en evolueren met hun mee, en omgekeerd. Binnen de sterke evolutie van het IT landschap en de technologie, leveren wij een visie die onze klant helpt met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Open en eerlijke communicatie
Binnen Stepco communiceren wij open met elkaar, en delen wij goede en mindere professionele ervaringen. Hieruit leren wij met zijn allen, om zo te verbeteren naar de toekomst.

Daadkracht
Wij brengen onze contracten en projecten tot een resultaat, en gaan hiervoor geen uitdagingen uit de weg. Onze “can do” mentaliteit is een steeds wederkerend sterk punt in onze dagdagelijkse activiteiten en klantrelaties.

Onze missie: hier staan we voor
Stepco creëert voor haar klanten een veilige en performante ICT werkomgeving die klaar is voor alle toekomstige evoluties.

Onze visie: hier gaan we voor
In een wereld die alsmaar digitaler wordt, vertalen wij technische mogelijkheden naar heldere en begrijpbare IT-oplossingen. Echte oplossingen van echte mensen. Zo leveren we een wezenlijke bijdrage aan het huidige en toekomstige succes van onze klanten.

Echte klanten, echte oplossingen
Accon avm

Accon avm

LWV

LWV

DSM

DSM

AB WERKT

AB WERKT

All Modul

All Modul

Bofidi

Bofidi

Bumet

Bumet

De Zorggroep

De Zorggroep

Otto workforce

Otto workforce

Beter Buren

Beter Buren

Upstairs

Upstairs

Canon

Canon

Terwa

Terwa

Global Food Group

Global Food Group

Jan Snel

Jan Snel

't Heem zorgstichting

't Heem zorgstichting

Schulinck

Schulinck

Kompany

Kompany

Pearl

Pearl

Schotpoort connect

Schotpoort connect

Scelta Mushrooms

Scelta Mushrooms

Platfrom31

Platfrom31

Neem contact met ons op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt