Onze kwaliteit

Techniek is techniek. Maar onze mensen maken het échte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en dragen dat uit naar buiten. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijk communiceren en doelgericht werken zijn de kernwaarden die garant staan voor succesvolle projecten.

Stepco is een van de eerste bedrijven in zijn branche die de ISAE 3402 type II verklaring heeft ontvangen.

ISAE 3402 is de internationale kwaliteitsnormering voor uitbesteding en is een waarborg voor een juiste verwerking van financiële- en ICT processen. Stepco verkreeg de ISAE 3402 type II rapportage voor de clouddienst Stepco EasyIT. Hiermee tonen we aan dat de genomen interne controleprocessen, veiligheids- en beheersmaatregelen van Stepco EasyIT aantoonbaar functioneren. Met deze verklaring hoeven klanten van Stepco hun IT-processen niet langer door hun eigen accountant te laten controleren. Wel zo prettig!

Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Vaardige professionals die doen wat ze zeggen en zaken doen op basis van integriteit, professionaliteit en proactiviteit. Door regelmatige feedback van klanten en een focus op professionaliteit en teamwork blijven onze mensen grenzen verleggen. Certificering

Gedrevenheid tot verbetering is een belangrijk thema van de kwaliteitszorg bij Stepco. Het is voor ons een manier om aan te tonen dat we veel waarde aan kwaliteit hechten. De ISO 9001 certificatie en de periodieke beoordeling door Bureau Veritas Certification geven aan dat we onze bedrijfsprocessen beheersen en continu verbeteren, wat leidt tot een grote mate van klanttevredenheid.

Stepco heeft een ISO/IEC 27001:2013 certificaat ontvangen omdat is vastgesteld dat het de juiste maatregelen treft om gegevens veilig te houden. Niet alleen op technisch niveau, maar ook op organisatorisch niveau. Met het certificaat bewijzen we als organisatie dat we op alle vlakken veilig omgaan met gegevens en informatie ongeacht de branche. Wij hebben processen om adequaat te reageren op potentiële beveiligingsincidenten. Deze processen, het beleid én alle procedures gerelateerd aan beveiliging of informatiebeveiliging verbeteren wij constant.

Stepco is deelnemer van de Dutch Cloud Community die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt.

Stepco voldoet aan de richtlijnen uit de Dutch Cloud Community code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en onze medewerkers.

Stepco hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van zijn afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Nog niet overtuigd?

We houden alles up to date, veilig, betrouwbaar, betaalbaar, schoon en stressvrij. Benieuwd hoe wij dit doen?

Neem contact met ons op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt