Navigatie overslaan

Stepco virtualiseert IT-omgeving Scheers Groep

De prestaties van de hard- en software van de Scheers Groep uit Roermond, voldeden niet meer aan de huidige eisen en behoeften van de organisatie. Peter Scheers, mede-vennoot van de Scheers Groep, schakelde daarom Stepco in om de status van het serverpark te inventariseren. Op basis van deze inventarisatie werd besloten om de IT-omgeving te virtualiseren.

Snel

Peter Scheers is erg tevreden over de aanpak van Stepco: “We zochten een IT-partner die direct een oplossing kon aandragen. Stepco kon dat. Het gevoel bij Stepco was vanaf het eerste moment goed en – ook niet onbelangrijk- hun uurtarieven zijn heel redelijk.” Nu de virtualisatie is afgerond functioneert de IT-omgeving van Scheers Groep weer naar behoren. “De snelheid van programmatuur is significant toegenomen”, constateert Scheers. “De techniek is wat complexer geworden, maar het beheer van de IT-omgeving is nu veel eenvoudiger. In geval van een calamiteit is de downtime beduidend korter. We kunnen eventuele problemen veel sneller oplossen dan voor de virtualisatie.”

Prettige samenwerking

Peter Scheers vindt de samenwerking met Stepco erg goed verlopen: “Of we nu bellen of mailen, de medewerkers van Stepco staan direct voor ons klaar. Soms sporen ze ons zelfs aan om actie te ondernemen als dat nodig is. Zo’n stok achter de deur is erg prettig.”

Over Scheers Groep

Scheers Groep is een samenwerkingsverband tussen Scheers Groep Accountants en Scheers Groep Juristen en Belastingadviseurs. De organisatie bestaat uit financiële, fiscale en juridische specialisten met ieder een ruime ervaring. De Scheers Groep heeft op dit moment vestigingen in Roermond, Maasbracht en Hoensbroek en is actief binnen het Midden- en Kleinbedrijf en de agrarische sector.