Navigatie overslaan

Stepco deelnemer Dutch Hosting Provider Association

IT-dienstverlener Stepco is als deelnemer tot de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), de belangenbehartiger van de Nederlandse hostingbranche, toegetreden. De DHPA laat uitsluitend organisaties toe die in de hostingdienstverlening actief zijn, die zich inzetten voor professionalisering van de branche en de DHPA kwaliteitseisen willen en kunnen naleven.

DHPA

Vanuit drie professionele datacenters beheert Stepco in een ‘pay-per-use’-model een gedeelte of de volledige IT-infrastructuur van een groot aantal klanten. “Natuurlijk streven we hierbij altijd al naar een zo optimaal mogelijke dienstverlening”, zegt Paul de Meulemeester, technisch directeur van Stepco. “Door ons aan te sluiten bij de DHPA, committeren we ons ook aan hun kwaliteitseisen. Daarmee willen we laten zien hoeveel waarde we hechten aan continue verbetering van onze dienstverlening en onze klanten een extra zekerheid bieden dat de beschikbaarheid, veiligheid en vertrouwelijkheid van hun IT-systemen bij Stepco zijn gewaarborgd.”

De DHPA is blij met de toetreding van Stepco. “Stepco heeft een andere achtergrond dan sommige hosting bedrijven”, aldus DHPA directeur Michiel Steltman. ”We zien momenteel veel IT-bedrijven de stap maken naar levering van cloud services. Maar niet elke provider met een cloud platform wordt automatisch een goede service provider. Stepco heeft zich in de afgelopen jaren duidelijk ontwikkeld tot een sterke speler, met een professionele cultuur en een kwaliteit die goed past bij het niveau en ambities van de DHPA.”

Over de DHPA

De DHPA (Dutch Hosting Provider Association) vertegenwoordigt de belangen van de leidende hostingproviders en de hostingbranche in het algemeen. De organisatie doet dit bij de media, politiek en door samenwerking met andere partijen die actief zijn in de online sector. De DHPA vertegenwoordigt een bedrijfstak die het afgelopen decennium is uitgegroeid tot een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. De DHPA draagt met haar kernwaarden professionaliteit, kwaliteit en transparantie bij aan het borgen van het vertrouwen in de online sector. Meer informatie is te vinden op www.dhpa.nl