Navigatie overslaan

NewDay en Stepco tekenen samenwerkingsovereenkomst

NewDay IT Risk & Assurance Services en IT-dienstverlener Stepco gaan samenwerken op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en IT-audits. Op 27 februari tekenden NewDay en Stepco hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Dankzij deze samenwerking kan Stepco zijn klanten nog beter bij IT-audits en op juridisch vlak ondersteunen. Indien nodig, wint Stepco advies bij NewDay in. Andersom adviseert Stepco klanten van NewDay over cloudoplossingen en IT-security dienstverlening.

Integrale aanpak

Jos van den Bergh, Manager Quality & Business Processes bij Stepco, is enthousiast over de samenwerking met NewDay: “NewDay benadert de AVG vraagstukken vanuit de business en legt daarbij de verbinding tussen de juridische wetmatigheden en de IT oplossingen. Deze integrale aanpakt onderscheidt NewDay van veel concurrerende juridische AVG-adviseurs die hun diensten aanprijzen.”

Alex Klaassen, Managing Partner bij NewDay, is ook blij met het partnership met Stepco: “Stepco is een vooraanstaande dienstverlener in de zuidelijke regio. Door toewijding en kennis is Stepco voor veel van zijn klanten een constante factor in het goed vervullen van IT-behoeften. We zijn dan ook zeer trots dat we nu samen Stepco’s klanten met deze urgente en specifieke dienstverlening kunnen helpen.” 

Over NewDay Risk & Assurance Services

NewDay is een groeiende, onafhankelijke IT Risk organisatie gespecialiseerd in informatiebeveiliging, cybersecurity, privacy en IT-audits. De IT auditors van NewDay zijn aangesloten bij de NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-auditors) en het IAPP (International Association of Privacy Professionals). www.newdayriskservices.nl