Navigatie overslaan

Innovaties tijdens VMworld Europe 2018

Van 5 tot en met 9 november bezochten onze collega’s Roger Deckers en Erik Heijkants de Europese versie van VMworld. VMworld Europe is
een 5-daags event, georganiseerd door VMware met in totaal 13.000 aanwezigen (klanten en partners). Dit event geeft de mogelijkheid om kennis uit te wisselen, kennis te maken met nieuwe technologische innovaties en om te netwerken.

VMworld bevat de juiste ingrediënten voor iedereen: van techniek (voor de engineers en consultants) tot visie en strategie (voor architecten en IT Managers). Voor Stepco is het belangrijk om bij te blijven bij alle nieuwe innovaties op het gebied van VMware. Tijdens deze dagen hebben Roger en Erik dan ook veel gesprekken gevoerd met VMware en Amazon. De rode draad van dit event was de “digitale transformatie”: de evolutie van technologie op de huidige markt die van invloed is op de manier hoe wij communiceren en met elkaar zakendoen. De digitale transformatie biedt kansen voor bedrijven doordat zij dichter bij hun klanten kunnen komen waardoor zij sneller aan de wensen van de klant kunnen voldoen.

Tijdens het event kwamen diverse gebieden ruimschoot aan bod middels de honderden break-out-, meet-the-expert sessies en hands-on labs. VMware’s visie  werd gedeeld tijdens showcase keynotes en VMware Partners kregen de mogelijkheid om informatie te delen op de Solution Exchange. Hoogtepunten van dit jaar waren vooral gericht op Multi-Cloud en Cloud-Native oplossingen, gebieden waar momenteel een enorme tractie vanuit de markt plaatsvindt.