Navigatie overslaan

Bram Berden nieuwe commercieel directeur Stepco

Bram Berden (47) is met ingang van 1 september benoemd als Commercieel Directeur van Stepco. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de sales- en marketingstrategie, productontwikkeling en alle commerciële processen. Bram heeft ruim 18 jaar ervaring in de ICT dienstverlening. Hij volgt Sjef van de Ven op die heeft besloten Stepco eind dit jaar te verlaten

Bram Berden: “Mijn ambitie en tevens ook uitdaging zit in het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen om zodoende klanten en medewerkers nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit doe ik graag met een team enthousiaste mensen en vanuit een bestuurlijke rol waardoor ik invloed kan uitoefenen. Tevens wil ik met de voeten in de klei staan om nieuwe klanten aan Stepco te binden en onze huidige klanten nog tevredener maken.”

Aanboren nieuwe en disruptieve markten

“De digitale wereld ontwikkelt zich met rasse schreden, de wensen van de klanten worden persoonlijker. Daarnaast zijn de grootste bedrijven met de meeste beurswaarde allen IT bedrijven die eigenlijk weinig tot geen bezittingen hebben, het zijn ‘brokers’: zij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Dat betekent dat IT-bedrijven continu nieuwe en disruptieve markten moeten aanboren; dat geldt ook voor Stepco. Ik verheug mij om samen met mijn Stepco-collega’s aan de slag te gaan om aan de toekomst van de organisatie te werken door klanten nog meer en beter te ontzorgen.”

Branka Dessens, Algemeen Directeur, is verheugd Bram te mogen verwelkomen. “Met zijn achtergrond brengt Bram veel relevante IT-kennis en commerciële ervaring mee voor ons bedrijf. Naast een groot netwerk in Limburg heeft hij veel connecties bij onze partners. We zijn blij dat hij ons directieteam komt versterken.”