Door de toenemende digitalisering worden steeds hogere eisen gesteld aan de gehele ICT-infrastructuur van uw organisatie. U hebt simpelweg een solide infrastructuur nodig om werknemers in staat te stellen goed hun werk te kunnen doen. Uw IT-infrastructuur is van cruciaal belang voor de bedrijfscontinuïteit van uw bedrijf, net zoals een netwerkinfrastructuur van cruciaal belang voor het succes van de algehele IT-infrastructuur.

Een passende IT-Infrastructuur
Wij benaderen uw ICT-infrastructuur niet vanuit de techniek, maar draaien de zaken om. Wat heeft u nodig om uw werk optimaal te kunnen doen? Vervolgens zorgen we ervoor dat uw IT-infrastructuur over de juiste capaciteit, snelheid en functionaliteit beschikt door de inzet van onze Multi Cloud & security strategie. En dit alles beheren we voor u via ons Network Operations Center (NOC) en Security Operation Center (SOC).

Modulair opgebouwd
Onze infrastructuur diensten zijn modulair opgebouwd. Dit biedt u de mogelijkheid om het ‘Infrastructure’-pakket af te stemmen op uw wensen en behoeften. En meerdere mogelijkheden zijn verkrijgbaar aan een bijdrage per user.
Onze ‘infrastructure adviseurs’ geven u graag advies over de diverse mogelijkheden en houden u proactief op de hoogte van de meest recente ontwikkelen op het gebied van infrastructuur.

Een overzicht van onze diensten en oplossingen:
EasyIT: Met Stepco’s EasyIT bent u tegen een vast tarief per maand voorzien van de gehele inrichting, op afstand beheren en monitoren van werkplekken van zowel de hardware als de software en waar nodig ondersteuning bieden op locatie. Stepco is voor EasyIT ISAE 3402 type II gecertificeerd.

StepcoCloud: biedt uw organisatie meer flexibiliteit en controle over uw eigen data. Organisaties uit de meest uiteenlopende sectoren hebben al gekozen voor een hybride oplossing, vanuit kostenoverwegingen ofwel om de lokale druk te verminderen. De StepcoCloud bewijst effectief te zijn in het verbeteren van de processor- en opslagcapaciteit, maar ook in het efficiënter benutten van de beschikbare fysieke ruimte. Stepco werkt met strategische partners op dit gebied.

ManageIT: biedt u beheer en calamiteitenzorg van servers en werkplekbeheer in één. Wij zorgen proactief dat uw IT-omgeving operationeel blijft en automatiseren noodzakelijke routinematige werkzaamheden.

BackupIT: De volledig beheerde back-up dienst biedt u maximale zekerheid. We beheren uw back-up volledig voor u. U hoeft zelfs geen investeringen in hard- en software meer te doen. Wel zo makkelijk.

Alle kennis van netwerken hebben gebundeld in ons eigen Network Operations Center. Maak meteen een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

De voordelen
 • Betere performance
 • Volledige ontzorging
 • Veilige en betrouwbare netwerkomgeving
 • Vast tarief per maand, geen onverwachte IT kosten
 • Schaalbaar (eenvoudig uit te breiden)
Echte klanten, echte oplossingen
 • Michael Pinchetti

  Verhoogt effectiviteit, productiviteit en gebruikerservaring In onze zoektocht naar een Single Sign On oplossing zijn we terecht gekomen bij Stepco / Twinsec. Na een succesvolle pilot, zijn onze medewerkers nu ontzorgt als het aankomt op het veilig inloggen van tientallen verschillende applicaties. Lees meer

  Michael Pinchetti, applicatie & infrastructuur beheerder bij Jan Snel
 • André Dings

  De mensen van Stepco maken het verschil. André Dings, financieel manager bij Scelta, heeft daar absoluut geen spijt van zijn overstap naar Stepco: “Het is een goede keuze geweest. Vanaf de eerste migratie merkten we een duidelijk verschil: het aantal IT-issues nam direct af." Lees meer

  André Dings, CFO bij Scelta Mushrooms
 • Geert Giesbertz

  Met Stepco hadden we meteen een klik Toen enkele jaren geleden hun toenmalige IT-partner failliet ging, moest Shin-Etsu onverwacht op zoek naar een andere IT-dienstverlener. Geert Giesbertz, Assistent System Manager, nodigde enkele partijen uit, maar maakte al snel de keus voor Stepco. “Met Stepco hadden we meteen een klik. Lees meer

  Geert Giesbertz, assistent system manager bij Shin-Etsu
 • Jos Meessen

  We zijn hartstikke tevreden Stepco beheert sinds 2004 de IT-omgeving van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV).“Toen ik in 2008 bij de LWV in dienst kwam, hadden we nog onze eigen servers staan en verzorgde Stepco ons IT-beheer op afstand”, herinnert Jos Meessen, secretaris van de LWV zich. Lees meer

  Jos Meessen, secretaris bij LWV
 • Pieter Dörssers

  Stepco overtreft onze verwachtingen Smeets Autogroep is al sinds 2004 klant van Stepco. In 2008 maakte het autobedrijf een korte uitstap naar een andere IT-dienstverlener. Nog geen jaar later keerden ze terug naar Stepco. “Het gras bij de buren was toch niet zo groen!”, weet Pieter Dörssers, financieel directeur van Smeets Autogroep, Lees meer

  Pieter Dörssers, CFO bij Smeets Autogroep
 • Maurice Hermans

  We voelen ons thuis bij Stepco Golfbaan de Herkenbosche maakte alweer bijna 10 jaar geleden de overstap naar de cloud van Stepco. Voor die tijd was de IT-omgeving van de golfclub zeer beperkt. “We hadden zelf een server staan waarop back-uptapes draaiden”, blikt Maurice Hermans, Manager van Golfbaan de Herkenbosche, terug. Lees meer

  Maurice Hermans, manager bij Golfbaan de Herkenbosche
Echte klanten, echte oplossingen
Accon avm

Accon avm

LWV

LWV

DSM

DSM

AB WERKT

AB WERKT

All Modul

All Modul

Bofidi

Bofidi

Bumet

Bumet

De Zorggroep

De Zorggroep

Otto workforce

Otto workforce

Beter Buren

Beter Buren

Upstairs

Upstairs

Canon

Canon

Terwa

Terwa

Global Food Group

Global Food Group

Jan Snel

Jan Snel

't Heem zorgstichting

't Heem zorgstichting

Schulinck

Schulinck

Kompany

Kompany

Pearl

Pearl

Schotpoort connect

Schotpoort connect

Scelta Mushrooms

Scelta Mushrooms

Platfrom31

Platfrom31

Neem contact met ons op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt