Stepco versterkt Cybersecurity team

 | Nieuws, Security

Bij Stepco versterken we ons Cybersecurity team met een CISO.
Maar wat is een CISO en wat betekent dit voor u?

Sinds kort is Rob Zouteriks aangesteld als CISO bij Stepco. Als Chief Information Security Officer (CISO) is hij verantwoordelijk voor het cybersecurity beleid en de naleving daarvan binnen de organisatie, zodat de diensten naar u als klant en onze eigen Stepco interne bedrijfsvoering voldoende weerbaar zijn tegen cyberdreigingen van vandaag en in de toekomst.

Daarnaast is de CISO, in samenwerking met zusterbedrijf Twinsec, nauw betrokken bij de doorontwikkeling van de security dienstverlening en kan hij voor u als sparringpartner fungeren bij security- en compliance vraagstukken waar in uw organisatie op dit terrein aanvullende kennis gewenst is.

Rob Zouteriks is gecertificeerd cybersecurity professional en heeft gedetailleerde kennis van beveiligingsprincipes en risicobeheerstrategieën die passen bij uw organisatiedoelen.

Meer weten?
Neem contact op met Rob!

Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.