Project Manager

 | Vacatures

Als Project Manager bij Stepco ben je verantwoordelijk voor het inregelen van nieuwe IT contracten bij onze klanten. Hierbij stuur jij op scope, doorlooptijd en budget, waarbij er rekening gehouden wordt met de klanttevredenheid en het beoogd rendement.

Jouw kerntaken:
• Het bouwen van een nieuwe werkplek- en applicatie infrastructuur gebaseerd op de nieuwste (Microsoft) technologieën;
• Het onderhouden, uitbreiden en toetsen van de afgesloten contracten en SLA’s in de bestaande beheer- en supportorganisatie;
• Een adoptieprogramma implementeren ten behoeve van de gebruikersorganisatie in het werken met de nieuwe omgeving;
• Je bent hierbij verantwoordelijk voor het onderhouden van de planning, resource management, budget etc.;
• Je fungeert als aanspreekpunt/gesprekspartner bij het MT van onze klanten.

Wie ben jij?
Heb jij ervaring in een soortgelijke Project Manager rol? Heb jij ervaring met het werken voor klanten in opdracht van commerciële IT dienstverleners (bij voorkeur outsourcingsprovider of managed service providers en het infrastructuurdomein)? Voel jij je als persoon thuis binnen een no-nonsense organisatie waar ICT de core business is? Dan heb jij de drive om mee aan het succes te werken van Stepco!

Verder vragen wij:
• Can-do mentaliteit;
• Bewezen behaalde resultaten met het binnen planning (doorlooptijd, middelen) behalen van contractueel afgesproken deliverables en het (commercieel) kunnen managen van scopewijzigingen en dat alles met behoud van klanttevredenheid;
• Voldoende inhoudelijke kennis (techniek en IT Management) om projectleden direct te kunnen aansturen;
• Voldoende commerciële vaardigheden om onderdelen buiten scope om te kunnen zetten in commerciële kansen;
• Voldoende consultancyvaardigheden om richting de klant (business, non-IT) als betrouwbare partner te worden gezien;
• Kunnen omgaan met de dynamiek in het IT vakgebied;
• Bij voorkeur ervaring met MKB klanten in de zakelijke\financiële dienstverlening regio Limburg/Eindhoven/België;
• Aantoonbare ervaring met het juiste certificeringsniveau (IPMA, PMI, Prince2).
• Ervaring met het opzetten van een Project Management organisatie is een Pré
• Ervaring in het organiseren en voorzitten van Workshops is een Pré

Naast deze vakinhoudelijke eigenschappen vinden wij het zeker zo belangrijk dat je je kunt vinden in de kernwaarden van Stepco welke centraal staan bij alles we doen:
Oplossingsgericht: We helpen problemen te voorkomen, wij zetten alles op alles om onze klant optimaal te faciliteren en te ontzorgen.
Duidelijk: Wij geven vanaf het begin duidelijk aan wat wij voor onze klanten kunnen betekenen en zijn hierin eerlijk en transparant, zo komt onze klant nooit voor verrassingen te staan.
Betrokken: We nemen de tijd voor onze klanten, onze betrokkenheid is wat ons bindt met de klant. Want als je luistert kun je horen maar als je begrijpt kun je verrassen.

Wat bieden wij?
Een plek binnen een hechte resultaatgerichte organisatie waar het team en de mens voorop staat (geen nummer!). Hierbij kom je terecht in een dynamische en afwisselende functie in een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Wij zijn bezig met de nieuwste technologieën met name gefocust binnen de Microsoft stack. Internationale setting (Euregio) en toch dicht bij huis. Bij ons krijg je veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarnaast kom je te werken in een prettige werkomgeving waarin jouw kennis en passie gedeeld kan worden met een team van jonge, gedreven en enthousiaste collega’s. Wij bieden een mooi arbeidsvoorwaardenpakket (lease auto, een mooie laptop, 30 verlofdagen en ruime opleidingsmogelijkheden incl. studiedagen).

Wie zijn wij?
Stepco is een, in 1992 opgericht, bedrijf dat IT diensten verleent en gespecialiseerd is in Cloud, beheer en security diensten. Klanten uit diverse branches worden ondersteund bij hun IT vanuit het hoofdkantoor dat is gevestigd in Ittervoort. Bij Stepco werken gedreven IT-professionals die graag een stapje extra doen voor de klant.

Naast Stepco, maken Twinsec GmbH en Help-IT BV onderdeel uit van de Stepco Group. Techniek is techniek, maar onze mensen maken het echte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en laten dit zien aan de buitenwereld. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijke communicatie en doelgericht zijn staan voorop bij succesvolle projecten. Door de regelmatige feedback die wij krijgen van klanten en de focus op professionaliteit, samen met het teamwork, blijven onze mensen grenzen verleggen en ontwikkelen.

Net zo enthousiast als wij?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met CV via recruitment@stepco.nl. Heb je nog een vraag voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Stephany Bernabela via +31655697395.

Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.