Accountmanager Security & IT

 | Vacatures

Ben jij een voorloper als het om digitalisering gaat? En wil jij organisaties helpen in de digitale transformatie? Dit is je kans om deel uit te maken van een toonaangevende organisatie. Om onze dienstverlening ook in de Randstad meer in beeld te brengen, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Security & IT.

Jouw rol:
Als Accountmanager Security & IT ga je dagelijks in gesprek met diverse klantrelaties omtrent de digitalisering van processen. Je benadert zowel nieuwe als bestaande klantrelaties actief en adviseert hen rondom hun digitaliserings-vraagstukken. Elke organisatie heeft zijn eigen tempo in deze digitale transformatie. Om organisaties bij te staan in dit proces start je vanuit een grondige behoefteanalyse. Met de ene klant zul je het hebben over het optimaliseren van het printerpark en de ander zoekt naar integraties tussen de analoge en digitale wereld. Met deze verrijkte kennis uit onze diverse trainingen op het gebied van Security, Data, Werkplek, Infrastructuur word jij een ware gesprekspartner.

Jouw kerntaken:
• Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van jouw verkoop- en acquisitiedoelstellingen;
• Je zorgt voor een langdurig relatiemanagement;
• Je bent verantwoordelijk voor het verkooptraject bij klanten:
• Je houdt jouw vakkennis met betrekking tot producten en ontwikkelingen bij klanten up-to-date;
• Je draagt zorg voor het actief bijhouden van de CRM applicatie op selling cycles en klantniveau, en werkt volgens een vastgestelde weekplanning.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur opgedaan in de IT branche. Je weet van aanpakken, kunt omgaan met hectische situaties en bent flexibel. Met jouw commerciële inzicht en duidelijke communicatie ben je in staat om techniek door te vertalen naar een door de klant gewenste oplossing. Voel jij je thuis binnen een no-nonsense organisatie waar ICT de core business is? Dan heb jij de drive om mee te werken aan het succes van Stepco.

Verder vragen wij:
• Inhoudelijke passie voor het vakgebied;
• Analytisch inzicht met het beoordelen van klantsituaties en deze te vertalen naar maatwerk proposities;
• Service- en resultaatgericht met een commerciële focus;
• Snel kunnen schakelen tussen verschillende projecten;
• Niet bang om vragen te stellen.

Naast de vakinhoudelijke eigenschappen vinden wij het zeker net zo belangrijk dat je je kunt vinden in de kernwaarden van Stepco, welke centraal staan bij alles wat wij doen; oplossingsgericht, duidelijk en betrokken.

Wat bieden wij?
Wij bieden een passend salaris en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen, goede pensioenregeling en studiedagen. Als professional heb je veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Je komt te werken in een prettige werkomgeving waarin je jouw kennis en passie kunt delen met een jong, gedreven en enthousiast team.

Wie zijn wij?
Stepco is een, in 1992 opgericht, bedrijf dat IT diensten verleent en gespecialiseerd is in Cloud, beheer en security diensten. Klanten uit diverse branches worden ondersteund bij hun IT vanuit het hoofdkantoor dat is gevestigd in Ittervoort. Bij Stepco werken gedreven IT-professionals die graag een stapje extra doen voor de klant.

Naast Stepco, maken Twinsec GmbH en Help-IT BV onderdeel uit van de Stepco Group. Techniek is techniek, maar onze mensen maken het echte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en laten dit zien aan de buitenwereld. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijke communicatie en doelgericht zijn staan voorop bij succesvolle projecten. Door de regelmatige feedback die wij krijgen van klanten en de focus op professionaliteit, samen met het teamwork, blijven onze mensen grenzen verleggen en ontwikkelen.

Net zo enthousiast als wij?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met CV. Heb je nog een vraag voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Stephany Bernabela via +31655697395.

Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.