Cloud Project Engineer

 | Vacatures

Ben jij een voorloper als het om Microsoft Clouddiensten gaat? En zorg jij ervoor dat de klant zorgeloos gebruik kan maken van zijn Clouddiensten? Dan is dit je kans om deel uit te maken van een toonaangevende organisatie.

Jouw rol:
Als Cloud Project Engineer ben je voornamelijk bezig voor klanten om zijn/haar Cloud vraagstukken te beantwoorden. Je bent vaak vanaf het begin (van een traject) betrokken en draagt zorg dat alle projecten succesvol worden afgerond. Je bent een echte trusted advisor voor de klant en je steekt net zo goed de handen uit de mouwen als het nodig is.

Jouw kerntaken:
• Je voert complexe Cloud projecten zelfstandig of in teamverband uit, waarbij een uitstekende kennis van de Microsoft 365 suite in zijn totaliteit gewenst is, Azure kennis is een pré;
• Je biedt ondersteuning aan ons Presales team bij het samenstellen van offertes;
• Je inventariseert de ICT infrastructuur ten behoeve van projecten, beheer- en verbetertrajecten;
• Je zorgt voor het opstellen van de benodigde (technische) documentatie;
• Je draagt zorg voor correcte en tijdige administratieve afhandeling van gedane werkzaamheden;
• Je denkt mee met de organisatie en durft je mening te geven.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde technische opleiding en enkele jaren ervaring in een soortelijke functie. Je weet van aanpakken, kunt omgaan met hectische situaties en bent flexibel. Duidelijk communiceren is als een tweede natuur voor je en je weet hierdoor hoe je klanten het beste te woord kunt staan. Voel jij je thuis binnen een no-nonsense organisatie waar ICT de core business is? Dan heb jij de drive om mee te werken aan het succes van Stepco.

Verder vragen wij:
• Inhoudelijke passie voor het vakgebied;
• Gedegen kennis en aantoonbare ervaring in Microsoft Cloud diensten (Azure AD, Hello, MFA, Intune, AutoPilot, Teams, Sharepoint, OneDrive, Advanced Threat Protection, Exchange Online, Windows Virtual Desktop) en Okta, Workspace 365 kennis is een pré;
• Relevante certificering op de bovenstaande gebieden zijn in je bezit of je bent ermee bezig;
• Servicegericht, resultaatgericht en praktisch;
• Consultancy en projectleider skills zijn een must.

Naast de vakinhoudelijke eigenschappen vinden wij het zeker net zo belangrijk dat je je kunt vinden in de kernwaarden van Stepco, welke centraal staan bij alles wat wij doen; oplossingsgericht, duidelijk en betrokken.

Wat bieden wij?
Een plek binnen een hechte resultaatgerichte organisatie waar het team en de mens voorop staat (geen nummer!). Hierbij kom je terecht in een dynamische en afwisselende functie in een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Wij zijn bezig met de nieuwste technologieën met name gefocust binnen de Microsoft stack. Internationale setting (Euregio) en toch dicht bij huis. Bij ons krijg je veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarnaast kom je te werken in een prettige werkomgeving waarin jouw kennis en passie gedeeld kan worden met een team van jonge, gedreven en enthousiaste collega’s. Wij bieden mooi een arbeidsvoorwaardenpakket (lease auto, een mooie laptop, 30 verlofdagen en ruime opleidingsmogelijkheden incl. studiedagen).

Wie zijn wij?
Stepco is een, in 1992 opgericht, bedrijf dat IT diensten verleent en gespecialiseerd is in Cloud, beheer en security diensten. Klanten uit diverse branches worden ondersteund bij hun IT vanuit het hoofdkantoor dat is gevestigd in Ittervoort. Bij Stepco werken gedreven IT-professionals die graag een stapje extra doen voor de klant.

Naast Stepco, maken Twinsec GmbH en Help-IT BV onderdeel uit van de Stepco Group. Techniek is techniek, maar onze mensen maken het echte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en laten dit zien aan de buitenwereld. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijke communicatie en doelgericht zijn staan voorop bij succesvolle projecten. Door de regelmatige feedback die wij krijgen van klanten en de focus op professionaliteit, samen met het teamwork, blijven onze mensen grenzen verleggen en ontwikkelen.

Net zo enthousiast als wij?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met CV via recruitment@stepco.nl. Heb je nog een vraag voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Stephany Bernabela via +31655697395.

Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.