System Engineer

 | Vacatures

Ben je een ervaren System Engineer en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je meebouwen aan een groeiende organisatie en met jouw technische ervaring écht het verschil maken? Dit is je kans.

Jouw rol:
Je wordt als System Engineer binnen Stepco hét aanspreekpunt voor onze servicedesk, daarbij voer je 2e en 3e lijns beheer uit. Naast het uitvoeren van proactief technisch beheer met de focus op Microsoft infrastructuur platformen, zoals Active Directory, Exchange, en Hyper-V, bied je ondersteuning aan het service team. Verder zal je ook implementatieprojecten en -werkzaamheden uitvoeren. Een uitdagende functie waarbij je zowel met beheer alsmede implementatie bezig bent.

Jouw kerntaken:
• Je voert zelfstandig complexe beheer- en installatiewerkzaamheden uit;
• Je lost complexe 2e en 3e lijns storingen op in cloud- en on premise netwerkomgevingen;
• Je bent hét aanspreekpunt voor de servicemedewerkers op de helpdesk.
• Je participeert in infrastructurele projecten t.b.v. klanten;
• Je zorgt voor het opstellen van de benodigde (technische) documentatie;
• Je draagt zorg voor correcte en tijdige administratieve afhandeling van gedane werkzaamheden;
• Je denkt mee met de organisatie en durft je mening te geven.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde technische opleiding en enkele jaren ervaring in een soortelijke functie. Je weet van aanpakken, je kunt omgaan met hectische situaties en je bent flexibel. Duidelijk communiceren is als een tweede natuur voor je en je weet hierdoor hoe je klanten het beste te woord kunt staan. Voel jij je thuis binnen een no-nonsense organisatie waar ICT de core business is? Dan heb jij de drive om mee te werken aan het succes van Stepco.

Verder vragen wij:
• Inhoudelijke passie voor het vakgebied;
• Gedegen kennis en aantoonbare ervaring in Microsoft Hyper-V, VMWare, Active Directory, Exchange, Microsoft SQL en/of System Centre producten, RDS/Citrix, Azure;
• Relevante certificering op de bovenstaande gebieden zijn in je bezit of je bent ermee bezig;
• Servicegericht, resultaatgericht en praktisch;
• Projectleider skills zijn een pré.

Naast de vakinhoudelijke eigenschappen vinden wij het zeker net zo belangrijk dat je je kunt vinden in de kernwaarden van Stepco, welke centraal staan bij alles wat wij doen; oplossingsgericht, duidelijk en betrokken.

Wat bieden wij?
Een plek binnen een hechte resultaatgerichte organisatie waar het team en de mens voorop staat (geen nummer!). Hierbij kom je terecht in een dynamische en afwisselende functie in een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Wij zijn bezig met de nieuwste technologieën met name gefocust binnen de Microsoft stack. Internationale setting (Euregio) en toch dicht bij huis. Bij ons krijg je veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarnaast kom je te werken in een prettige werkomgeving waarin jouw kennis en passie gedeeld kan worden met een team van jonge, gedreven en enthousiaste collega’s. Wij bieden een mooi arbeidsvoorwaardenpakket (een mooie laptop, 30 verlofdagen en ruime opleidingsmogelijkheden incl. studiedagen).

Wie zijn wij?
Stepco is een, in 1992 opgericht, bedrijf dat IT diensten verleent en gespecialiseerd is in Cloud, beheer en security diensten. Klanten uit diverse branches worden ondersteund bij hun IT vanuit het hoofdkantoor dat is gevestigd in Ittervoort. Bij Stepco werken gedreven IT-professionals die graag een stapje extra doen voor de klant.

Naast Stepco, maken Twinsec GmbH en Help-IT BV onderdeel uit van de Stepco Group. Techniek is techniek, maar onze mensen maken het echte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en laten dit zien aan de buitenwereld. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijke communicatie en doelgericht zijn staan voorop bij succesvolle projecten. Door de regelmatige feedback die wij krijgen van klanten en de focus op professionaliteit, samen met het teamwork, blijven onze mensen grenzen verleggen en ontwikkelen.

Net zo enthousiast als wij?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met CV via recruitment@stepco.nl. Heb je nog een vraag voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Stephany Bernabela via +31655697395.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.