Microsoft partner

 | Partners

Microsoft partner

Stepco is Gold Partner van Microsoft. Dit betekent dat wij het hoogste niveau aan competentie en ervaring in huis hebben op het gebied van Microsoft technologieën. Wij werken nauw samen met Microsoft en kunnen daardoor uitgebreide technische ondersteuning bieden voor uw organisatie.

Microsoft Qualified Multitenant Hoster

Stepco is een gekwalificeerde multitenant-hoster (QMTH) die door Microsoft is geautoriseerd om uw Windows virtuele omgeving via Microsoft Cloud Agreement-abonnement of Enterprise Agreement / MPSA te hosten op dedicated of multitenant hardware.

Daarnaast zijn we ook gemachtigd om Office 365 ProPlus te hosten (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365-abonnementen met gedeelde computeractivatie (SCA) -technologie. Klik hier voor meer informatie over het QMTH-programma van Microsoft.

Voordelen van Windows 10-virtualisatie en gedeelde computeractivering voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365

Windows 10-virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 bieden u keuzemogelijkheden en flexibiliteit. Beide bieden u de mogelijkheid om te profiteren van bestaande Windows 10- en Office 365-licentie-investeringen bij implementatie in de cloud.

U kunt een implementatiekeuze maken tussen on-premises of het gedeelde datacenter van Stepco.

Stepco is een geautoriseerde QMTH-partner, waarmee u Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro voor Office 365 en gekwalificeerde Windows 10-producten voor de door u gekozen oplossing voor cloudinfrastructuur kunt implementeren.

Welke Windows-licenties die zijn aangeschaft via Microsoft Volume Licensing (VL) -programma’s bevatten virtualisatierechten voor Qualified Multitenant Hosting?

Met ingang van 1 augustus 2017 omvatten de volgende Windows-licenties die zijn aangeschaft via Microsoft Volume Licensing momenteel virtualisatierechten voor Qualified Multitenant Hosting:

  • Windows 10 Enterprise E3 and E5 per User with SA
  • Windows 10 Enterprise E3 and E5 VDA per User

Welke Windows-abonnementen die zijn aangeschaft in het kader van de Microsoft Cloud Agreement Stepco bevatten virtualisatierechten?

Sinds 6 september 2017 bevatten de volgende Windows-abonnementen virtualisatierechten voor dedicated en multitenant-hardware in datacenters die worden beheerd worden door geautoriseerde QMTH-partners, zoals Stepco:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA
  • Microsoft 365 Enterprise (voorheen Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5

Welke Office 365-producten ondersteunen SCA?

SCA-modus werkt met Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365. Alle Office 365-abonnementen die Office 365 ProPlus, Project Online Professional of Visio Pro voor Office 365 bevatten, kunnen SCA gebruiken.

Microsoft Gold Cloud Platform Partner, Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner & SCA Program Provider

Stepco is Gold Cloud Platform Partner, Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner en Shared Computer Activation Program Provider (SCA) van Microsoft. Stepco adviseert en implementeert als Gold Cloud Platform partner software van Microsoft om onze klanten te helpen hun ambities te verwezenlijken. Als Microsoft Gold Cloud Platform Partner kunnen we onze klanten een nog betere cloud werkplek aanbieden.

Als erkend Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus Program Provider is Stepco bevoegd om uw Office 365 ProPlus licenties in te zetten in de door u gekozen cloudinfrastructuur-oplossing.

Wat is Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus?
Sinds september 2014 kunt u voor Microsoft Office 365 kiezen voor Shared Computer Activation (SCA). Hierdoor kunnen, in onderstaande gevallen, meerdere Office 365 ProPlus gebruikers van dezelfde hardware gebruikmaken:

  • self-hosted (on-premise): hardware staat op locatie van de klant zelf
  • third-party hosted: hardware staat op locatie van een derde
  • Windows Azure omgeving: hardware staat bij Microsoft in de Azure cloud

Welke Office versies ondersteunen Shared Computer Activation?
SCA werkt met Office 365 ProPlus. Alle Office 365 plannen waarin Office 365 ProPlus is inbegrepen, kunnen Shared Computer Activation gebruiken.

Voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus
Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus is dat het u keuzemogelijkheden en flexibiliteit biedt. Met SCA kunt u, als u overstapt naar de cloud, van reeds bestaande Office 365 ProPlus licenties profiteren.

U kunt nu kiezen voor on-premises oplossing of voor een datacenter oplossing van elke geautoriseerde Service Provider. Als u Stepco gebruik laat maken van uw bestaande Office 365 ProPlus licenties en/of als u deze licenties via Stepco afneemt, kunnen we de kosten van uw cloudinfrastructuur verlagen.

Erkend SCA Office 365 ProPlus Provider
Via Stepco kunt u profiteren van SCA voor Office 365 ProPlus. Als erkend SCA voor Office 365 ProPlus Program Provider zijn we bevoegd om uw Office 365 ProPlus licenties in te zetten in de door u gekozen cloudinfrastructuur-oplossing.

Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.