DHPA Trusted Cloud Experts

 | Partners

Een samenwerking van marktleidende cloud providers en leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie.

DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld en faciliteert meer dan 20% van de gehele e-commerce omzet in Europa. Met het hanteren van kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie dragen DHPA deelnemers bij aan het vertrouwen in deze sector.

Hosting en cloud computing, het leveren van computing capaciteit en platforms ten behoeve van online toepassingen, heeft in korte tijd een enorme vlucht genomen. De bedrijfstak van datacenters, hosters en cloud service providers is in minder dan 15 jaar tijd uitgegroeid van een startersbranche tot een sector die van essentieel belang is voor de Nederlandse economie. Nederland staat samen met London en Frankfurt aan de top in de Europese online industrie en is onder andere door de aanwezigheid van AMS-IX, ‘s werelds grootste Internet exchange, al jaren op rij de snelste groeier in Europa.

De stichting DHPA vertegenwoordigt met zo’n 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting sector. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening. DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

https://www.dhpa.nl/

Deel dit bericht:
Schrijf je in voor de Stepco update!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws op het gebied van Workspace, Network & Security?
Schrijf u dan nu in!

Bij inschrijving gaat u akkoord met
de algemene voorwaarden.